Leverantörer av elmaterial.


Uppdatering pågår. Se våra varumärken här tills vidare.

Elmaterial från Schneider Electric
Strömbrytare, eluttag, dimmer mm kommer bla från Schneider Electric.
Flertalet kända varumärke innehas av Schneider Electric tex Eljo, renova, exxact är deras kändaste. Elprodukter som syns i de flesta elbutikerna och elaffärerna runt om i landet.


Elko Elmaterial
Elko har ett digert program i serierna Elko RS och Elko Plus med strömbrytare, dimmer och eluttag. En ytterst duktig leverantör på smarta hem med deras Elko living system. En favorit hos många elektriker tack vare en tidlös design och enkla, snabba installationer. 70 år i branschen är respekt!


Govena elmaterial.
Govena tillverkar lågenergilampor, transformatorer och strömbrytare i metall i mycket hög kvalité.
Snabbtändande lågenergilampor som klarar tuffa krav, snygga strömbrytare och stabila transformatorer med lång livslängd.


Hager elmaterial.
Normprodukter och automatsäkringar från Hager håller världsklass. Hager har numera utökat sitt sortiment och äger numera Berker. Berker med sina snygga strömbrytare och vägguttag.


Startrading belysning.
En av de största leverantörerna inom julbelysning och dekorationsbelysning.
Star Trading har numera breddat sitt sortiment och satsar fullt ut på LED belysning med trevligt ljus året runt. Lampor med härligt ljus både till jul och till vardags.


Philips belysning.
Philips har alltid legat långt framme inom belysning. LED, ljuskällor och kompletta armaturer i hög kvalité. Senaste satsningarna inom LED lampor har tagit Philips till toppen speciellt när det kommer till dimning.


Osram belysning
Med ett digert program och mängder av ljuskällor inom belysning. Osram är en av världens största tillverkare och ligger långt fram när det kommer till ljuskällor, kompaktlysrör mm.

LVI element och radiatorer.
LVI är marknadsledande när det kommer till oljefyllda radiatorer. Bra garantier och snabb service.
LVI ägs numera av Rettig.
Telefon 0510-481300

Element från Tego

Svensktillverkade radiatorer och element i snygg design. Bra termostater och bra priser från Tego.
Telefon 0418-45 58 00

Designlight belysning

Sedan starten har Designlight sett till att vi har snygga lampor, Downlights och LED belysning med riktigt trevlig design. Uppskattad utomhusbelysning med sitt Designlight Garden system.
Telefon 0472-71610

Bellalite belysning Big White
Oslagbart sortiment av belysning, utomhusbelysning, spotlight, downlight. Bellalite håller hög kvalite och snygg design
Telefon 010-4700200 info@bellalite.se

Pax ventilation
Badrumsfläktar och frånluftsfläktar som är tystast på marknaden. Långa garantier, bra support.
Idag ingår även Dryson, Wösab i PAX
Telefon 0157-76500 info@pax.se

Eltako elmaterial
Eltako är mästarna på elektronik! Dimmer för dosmontage, trådlösa och batterilösa strömbrytare för att nämna några elprodukter. Allt från relä till dimrar och smarta trådlösa styrningar. Se samtliga Eltakos produkter.

Belysning från sylvania
Sylvania har alltid varit duktiga på belysning. Snygga spotlights, bra ljuskällor. Har nu även breddat sitt sortiment och levererar idag även bra LED produkter.

SB Belysning
SG är belysningstillverkaren i vårt grannland Norge med ett mycket brett sortiment på spotlights, downlight och övrig belysning.

Malmbergs elmaterial
Malmbergs Elektriska är en elgrossist med många järn i elden. Egen utveckling, smarta elprodukter.

Megaman belysning
En av världens största producent av ljuskällor. Megaman tillverkar främst lågenergilampor och LED.
Bra pris och hög kvalitet.

König hemelektronik
Hemelektronik och tillbehör som utmärker sig från König!

HDMI kablar, USB, tillbehör och mycket mer hos HQ. Digert sortiment för den som är kräsen.

Abb elmaterial
Strömbrytare, vägguttag, dimmer av högsta kvalitet! Starkt sortiment på apparatdosor, kopplingsdosor od. Varumärken som Jussi, Impressivo finns hos ABB

Gevalia Kaffe
Alltid gott kaffe med Gevalia. Kaffe för proffs och hemmabruk.

Fantastiska handdukstorkar med smarta energibesparingar. Alltid snygg design på en handdukstork från Dryson. Dryson ägs numera av PAX.

Ericsson Cable gör helt underbara kablar. Kablar som är lättarbetade samt håller de tuffaste kraven.


PM Flex är marknadsledande på flexibla rör, sk flexrör elinstallationer. Flexrör som underlättar och snabbar på elinstallationen. En favorit hos många elektriker.

Prysmian har lett utvecklingen av kablar och varit drivande i att få fram kablar som underlättar för elektriker och elinstallatörer i många år.

Smart elektronik, lättanvända elprodukter. Theben har alltid haft fokus på elprodukter som är stabila och håller hög kvalitet. Garanterat lång livslängd på det som Theben utvecklar.

Vacker belysning kan man aldrig få för mycket av! Norlys leder trenderna när det kommer till utomhusbelysning. Ett brett sortiment, hög kvalitet gör att vi alltid får en bra och väl fungerande utomhusbelysning med Norlys.

PEHA Honeywell står för ett övertygande, högkvalitativt fullt sortiment som kan erbjuda professionella och vanliga användare allt: attraktiva bytes program för alla behov, en mångsidig, framåtblickande byggsystemsteknik, innovativa radiolösningar och skräddarsydda utvecklingar.

---------

Lita Belysning är en av Europas ledande tillverkare av LED-belysningslösningar. De tillverkar ett brett sortiment av LED-belysningslösningar, alla utformade för att ersätta konventionella lampor.


DSC (Digital Security Controls) är världsledande inom elektronisk säkerhet. Sedan företagets tillkomst, har experterna på DSC varit i spetsen. Från deras revolutionära kontrollpaneler, till sina branschledande IP-larmövervakningsprodukter, har DSC alltid varit framme och i centrum när det gäller säkerhetsutrymmet.

Belysningsskenor i varumärket Global trac och kontaktskenor som monteras i butiker, kontor och numera hemmiljö. Smart belysning som är mycket flexibel.
Global Trac serien säljs i hela världen.

Bra golvvärme, smarta termostater och bra garantier. Värmekabel som ger skön värme i många år.
Ebeco golvvärme är alltid ett tryggt val.

Brennenstuhl. Varumärket står för kompromisslös kvalitet och säkerhet. Företaget etablerades 1958 och har sedan dess ständigt utvecklat nya idéer och skapat nya produkter innom strömfördelning, överspänningsskydd och säkerhetsteknik

Med över 40 års branscherfarenhet är Unison ett företag att räkna med! Unison är ett företag som engagerar sig i den nya utvecklingen på ljuskällesidan med avseende på energibesparing och miljöanpassning.

Ficklampor, pannlampor i världsklass! Ficklampor med det bästa ljust, pannlampor med den lägsta vikten. LED LENSER håller alltid hög kvalitet.

Fenix är en ledande Utomhussportsbelysningsvarumärke samt en Kinas nationella högteknologiska företag som specialiserar sig på forskning och utveckling, tillverkning och försäljning av utomhussportsljusverktyg inklusive ficklampor, strålkastare, och cykelljus serier, etc. Idag har Fenix produkter har sålts till mer än 100 länder runt om i världen.

Bra batterier med mycket prestanda från Varta. Varta batterier håller vad de lovar.

Frico infravärmare och halogeninfra värmer många altaner, uteplatser och serveringar. Infravärme med bra garantier mot rost, långa livslängder och trevlig design.

Teletec Connect är en av Nordens ledande leverantörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden.

Karl H Ström grundade sitt företag 1919 och levererar elmaterial inom El & Belysning, Verktyg och Järn & Byggvaror. Karl H Ström är också leverantör inom Sverige för produkterna från Steinel.

Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter av hög kvalitet.

LEDsystem Scandinavia har arbetat med LED belysning sedan 2007 och ställer höga krav på sina egna produkter. I Sverige är det LEDsystem som står för försäljningen av Verbatim LED.

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter och har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen.

Under varumärket Coffee Queen finns det samlat en mängd högkvalitativa kaffemaskiner för färskbryggt, instant, Serving Concept, Waterline och juicemaskiner. Kaffebryggare som håller i många år.

Lampefeber A / S grundades 1992 och är specialiserade på import och försäljning av exklusiv belysning. De flesta av deras produkter är importerade från Italien, Spanien och Tyskland håller hög standard.
Berker logo
Strömbrytare och vägguttag från Berker håller en riktigt hög klass. Kompletta designserien med modern teknik.
System nexa
Med elprodukter från Nexa kan du enkelt göra ditt hem mycket smartare. Trådlösa styrningar som skapar installationer som du inte trodde va möjliga tidigare. En nyhet är Nexa Gateway som gör dina trådlösa styrningar ännu smartare. Allt från trådlösa dimmer, strömbrytare, rörelsevakter och rinklockor hittar man i system Nexa.

Irwin Tools tillverkar borr, knivar och andra verktyg för hantverkaren. Kända för lång hållbarhet och bra redskap för hantverkaren.