VISAR 1-40 (201)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Julstjärnor & adventsstjärnor

Vad är en julbelysning utan den klassiska julstjärnan? Det är alltid en trevlig syn att se julstjärnor lysa i fönsterna kring jul. En välkomnande och värmande syn. I vårt urval kan du välja mellan en julstjärna med eller utan upphänge, julstjärna på fot, bordsstjärna eller en julstjärna på fot. Använd gärna filterna för hitta din favorit bland över 200 julstjärnor.

Julstjärnor som julpynt.

Att hänga upp julstjärnor i fönster till jul har varit en klassiker under lång tid här i Sverige. Ett julpynt som aldrig verkar försvinna. En adventsstjärna finns i så många olika former och färger och det är nog mest fantasin som sätter gränserna. Klassiska julstjärnor i mässing, koppar, guld mm har fått ge plats åt moderna och stilrena med diskret LED och modernare design. Har du gamla julstjärnor liggandes så behåll de gamla upphängena och köp nya stjärnor bara. Ett bra sätt att få nytt liv i de gamla trista julstjärnorna. Vi har många modeller som säljs utan belysning och då kan man återanvända de gamla lampsocklarna. Många av våra julstjärnor i papper är dessutom tillverkade av återvunnet bomull.

En julstjärna i ett fönster behöver inte vara hängande utan vill du hellre ha en julstjärna på fot att ställa i fönstret så finns det många modeller att välja på. En julstjärna behöver inte hänga i ett fönster. Ställ de i hyllor på bord, häng dem mot väggar etc. Tack vare att det finns så många adventsstjärnor med batteri så behöver du inte oroa dig för fula kabeldragningar

Adventsstjärnor med LED eller glödljus?
När det kommer till julbelysning så är det fortfarande ett varmvit ljus som dominerar. Det ger en trivsam stämning och känns lite behagligare under den kalla vinterperioden. Förr fick man bara det där riktigt varma, trivsamma ljuset från glödlampor men det kan man glömma nu.
LED är det som gäller! Fint vackert och varmvitt ljus finns numera till alla julstjärnor och adventsstjärnor och du sänker dina energikostnader för din julbelysning med ca 90%.
Bästsäljande ljuskällorna till julstjärnor är päronlampor med sk soft glow. De ger det där varma och trevliga ljuset.

Päronlampa E14 Soft Glow
Päronlampa E14 Soft Glow 2-pack
Klotlampa E27 Soft Glow

Så välj LED till dina julstjärnor detta året. Behöver du hjälp att välja rätt LED till din julbelysning så kontakta oss. Vi hjälper dig.