Strömbrytare & strömställare

Strömbrytare som är säkra och snygga från Sveriges främsta leverantörer.
Välj bland flertalet olika designer och former. Snabba leveranser av strömbrytare med lång livslängd och snygg design. Samtliga strömbrytare hos oss uppfyller Svensk standard.

Mer om strömbrytare

Rätt strömbrytare gör så mycket för den totala upplevelsen av ett rum. Strömbrytare ger den där extra designdetaljen i ens inredning och det är många som missar denna detaljen vid en renovering. Idag går det att få strömbrytare i många olika designer och stilar. Även strömbrytare i olika färger och former finns i urvalet. Man ser en uppgång i försäljning av färgade strömbrytare och många väljer hellre kanske en svart strömbrytare istället för en standard vit som en inredningsdetalj. Numera har det också kommit strömbrytare som är godkända utomhus i fler spännande färger.
Kända märken på är bla Elko, Exxact, Reova, Schneider Electric mfl. Samtliga med bra strömbrytare som uppfyller de svenska kraven och säkerhetsreglerna.

Val av strömbrytare.

De strömbrytarna vi saluför kommer från de främsta leverantörerna och alla är godkända och anpassade för den svenska marknaden. För din trygghet!
Låt istället ha fokus på vilka strömbrytare du tycker är vackra eller som tillför ditt hem en designdetalj. En strömbrytare behöver inte bara vara vit. Elkontakterna är ju trots det man ser i varje hem och det är en elartikel som man inte så ofta kan dölja. Har du problem med att välja rätt funktioner på dina kontakter så kontakta oss gärna, vi är experter på alla sorts strömbrytare och vi har lång erfernhet av elbranschen.
Strömbrytare Elko plus