ELKO Plus strömbrytare


Elko Plus strömbrytare
skapar snygga installationer. Strömbrytare i snygg design som även går att kombinera ramar i stål och glas för att passa in i all inredning. Strömbrytare som både håller hög kvalité och snygg design. 

Guide Elko Plus strömbrytare.

Nu är det enkelt att välja en snygg strömbrytare med lång livslängd. Elko plus strömbrytare är fullt kombinerbar med andra Elko Plus produkter och har ett komplett sortiment till sina strömbrytare.
Design, kvalité och till ett riktigt bra pris gör att många väljer Elko Plus i sina hem. Väljer man denna designserie så kan man alltid komplettera med tex lysande ramar med LED eller annat spännande elmaterial som följer samma design. Strömbrytare och övrigt elmaterial i Elko plus finns i 3 olika färger i vår elbutik online. Förr va det ganska vanligt att valde en enkel vit strömbrytare för att man kanske inte visste eller vet att man kan välja andra färger idag. En vit strömbrytare kan både vara klassisk, elegant eller diskret men om man tar ut svängarna lite så och bryter mönsterna lite så blir det ganska snygga kontraster.

Att välja en svart strömbrytare är aldrig diskret utan blir istället ett snyggt inslag i sin miljö och istället för diskret så lyfter man fram kontraster. En svart Elko plus strömbrytare är lika snygg mot nytt vitt kakel som mot den mörkare väggen. En snygg tapet med inslag av silver eller aluminium så kan man både använda Elko Plus strömbrytare som är svarta eller aluminium, det höjer bara känslan.
Samtliga Elko Plus strömbrytare kommer med skruvanslutning vilket gör att man får plats med en dosdimmer bakom utan problem.
Allt man behöver göra är att montera en impulsfjäder under vippan.

Väljer man Elko plus strömbrytare så har man alltid möjlighet att montera olika kombinationer av olika apparater. Du behöver inte göra avkall på design eller stil utan alla andra apparater matchar strömbrytarna, oavsett färg.