DAMMSUGARE

Dammsugare och dammsugarpåsar av högsta kvalité från erkända leverantörer. Välj dammsugare utifrån energiklass, allergier, design eller prova en dammsugare helt utan påse. Numera också dammsugare för proffs. Brett sortiment av dammsugarpåsar, filter och munstycke till de flesta märkena

Riktigt bra dammsugare.

Våra dammsugare kommer från de största tillverkarna och de tar dammsugning på allvar. Man vill ha en dammsugare som inte bra suger rent utan man vill ha en som är tyst, effektiv och med bra filter. Sedan vill man ju inte heller att den drar för mycket energi. Vi ser också en ökning i användandet av skaftdammsugare vilket är perfekt för dig som behöver en dammsugare som inte tar så stor plats. Även effekterna på dessa har blivit mycket bättre och kan ersätta vanliga dammsugare i många fall.

Letar du efter bra dammsugarpåsar så har vi universala påsar som passar alla dammsugare. Fråga oss gärna om du behöver hjälp att hitta din dammsugarpåse. Prova gärna våra Svensktillverkade dammsugarpåsar från Champion som behåller sugkraften även om påsen börjar bli full. Överlägset bättre än påsar som tillverkade av papper.