Om oss

ELDIREKT.se - Din elbutik på nätet 

ELDIREKT bildades år 2008 ur den medelstora elfirman Totalel AB i Malmö, och är idag en marknadsledande elbutik på internet. När vi startade gjordes det med visionen om att kunna förse hela marknaden med elmaterial och elartiklar som våra elektriker själva använde sig av hos kunderna. Genom att bygga upp en butik med detta ändamål kunde vi erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativt elmaterial till attraktiva priser. Med internet som plattform gör vi oss även tillgängliga över hela landet, och vår kunskap i branschen gör att service och tillförlitlighet inte äventyras.

Samtliga medarbetare på ELDIREKT är elutbildade och de flesta har även lång erfarenhet som elektriker eller installatör. Att våra anställda sitter på denna goda kunskap inom branschen gör att vi alltid vet vilka produkter som är bäst även ur perspektiv som säkerhet, design och användarvänlighet.

Det ska vara enkelt och tryggt att handla elmaterial, och utifrån detta motto har vi sedan 2008 försörjt privatpersoner runt om i landet med elmaterial av högsta kvalité. Vårt sortiment var från början väldigt centrerat kring elprodukter för installation men har sedan vi startat ständigt expanderat. Idag har vi en stor mängd produkter inom många kategorier i branschen, men är noga med att behålla vårt huvudfokus på kategorierna inom elmaterial och belysning. Våra förmånliga priser, har även gjort att vi kunnat verka som elgrossist för mindre företag och elektriker i Sverige.

Genom att starta ur Totalel hade vi redan från början ett stort kontaktnät med leverantörer och de stora grossisterna av elmaterial i branschen. Detta samarbete har vi sedan ELDIREKT startade byggt vidare på, och idag har vi en oerhört stark relation med våra leverantörer, vilket även är en av våra stora fördelar. Detta gör nämligen att vi alltid kan erbjuda de senaste produkterna inom samtliga kategorier. ELDIREKT är dock en oberoende återförsäljare av samtliga varumärke vilket gör att vi alltid kan hålla sortimentet uppdaterat, och endast ha det bästa produkterna gällande kvalité i förhållande till pris.

Om du inte har tidigare erfarenhet från köp, så kan du bli bekräftad om vår tillförlitlighet genom vårt medlemskap i Svensk handel, recensioner på internet och vår certifiering som E-handel.

556919-6214 040-251400 kundservice@eldirekt.se