LightsOn

Trädgårdsbelysning LED Garden Plug & Play från LightsOn är är ett enkelt system med väl utvalda produkter. Enkelt att kombinera flertalet olika belysningar i sin trädgård eller på uteplatsen. Säkert 12 Volts system med snabbkopplingar. 

Trädgårdsbelysning från LightsOn

Aldrig förr har det varit så enkelt som nu när det kommer till att skapa en perfekt utebelysning. LightsOn LED Garden Plug & Play är ett komplett system som inte kräver en elektriker för att göra installationen. Från små dekorationslampor till vägglampor, pollare och starka markstrålkastare ingår i systemet. Trädgårdsbelysning som bygger på ett 12V system vilket ger ett säkert system, inga krav på nergrävning av kablar på 600mm djup vilket underlättar installationen.
De flexibla kablarna och många tillbehören gör det också enkelt att provbelysa sin trädgård innan man bestämmer sig för hur man vill ha det och det är mycket enkelt att förändra och utöka sin utebelysning i efterhand.

Oavsett om man köper färdiga spotlights kit eller man plockar ihop sin belysning i lösvikt så kan du alltid utöka, bygga vidare och förändra. Med LightsOns produkter målar du aldrig in dig i ett hörn utan du kan när som helst göra förändringar efter smak, tycke eller säsong.
Trädgårdsbelysning med energisnål LED i varmvitt ljus i alla produkterna för belysning med perfekt resultat. LED med 3000K är ett bra val i trädgården då det är lika vackert på sommaren som på vintern.

Med de nya säkrare V3 kontakterna riskerar man inte längre glappkontakt då de håller en högre IP klass än de äldre V2 kontakterna. Har du ett äldre system eller ett system från andra leverantörer och vill fortsätta ljussätta med produkter från LightsOn så finns det även adapters med V2-V3 kontakter.

LightsOn trädgårdsbelysning

Inkoppling LightsOn